VIGILO

Forenkler hverdagen både for foreldre og personal!

Vigilo ønsker å gi deg som foresatt muligheten til å få en god oversikt og å oppleve hverdagen til dine barn gjennom bilder og tekst.

Alt dette samlet på en plass.

Vigilo er et system som forenkler og effektiviserer de ansattes hverdag, samtidig som det involverer deg som foresatt i barnehagehverdagen på en helt ny måte. Som bruker får du den viktigste informasjonen fra barnehagen tilgjengelig i gratis app, samtidig som utvidet informasjon og historikk er tilgjengelig via foresattportalen i nettleser. Hver enkelt foresatt får sitt eget brukernavn og passord. Dette gir tilgang til felles informasjon og det som er spesifikt knyttet mot egne barn.

App

Appen Vigilo Foresatt Barnehage finnes til Android og iOS, og lastes ned fra henholdsvis Google Play eller App Store. I appen finner du faglige planer og dokumentasjon, kommunikasjonsløsningen og tilgang til å melde fravær. Appen støtter pushvarsler. Du kan selv velge hva du ønsker å bli varslet om.

Ta kontakt om du har spørsmål :)